Tuesday, October 4, 2011

Hadiah Perodua Myvi Extreme contest besar Denaihati

Salam 1Dunia, terima kasih kepada Rakan Bloggeryang sudi nak jadi sponsor kepada contest besar Denaihati  yang sedang dirancang di blog Denaihati. 24 jam selepas entri mencari sponsor disiarkan beberapa sponsor telah diterima antaranya Wang Tunai, Blackberry Bold 3 dan Samsung Tab 2. Berdasarkan email ada banyak lagi pertanyaan pihak individu dan syarikat yang berminat nak jadi sponsor kepada contest yang bakal dianjurkan.
Rakan Blogger nak tak kalau hadiah utama contest yang bakal dianjurkan adalah kereta Perodua Myvi Extreme? Aku yakin semua nak terutama yang belum ada kereta lagi. Siapalah nak sponsor hadiah semahal tu melainkan PERODUA tapi nak ke PERODUA pandang blog Denaihati. Tidak mustahil tetapi agak susah sikit jadi janganlah kita mengharap bulan jatuh ke riba.
dealmates Hadiah Perodua Myvi Extreme contest besar Denaihati
Percaya tak ada yang nak sponsor hadiah Myvi 1.5 Extreme tapi dengan syarat beliau menang hadiah RM100ribu yang dianjurkan oleh DEALMATES. Apa kata kita semua support beliau untuk menang contest DEALMATES. Mudah je ikut cara-cara dan syarat yg ditetapkan :
  • Mesti warga Malaysia yang ada MYKAD
  • Mesti ada akaun FACEBOOK
  • Klik link referral ini DEALMATES
  • Daftar akaun DEALMATES atau connect menggunakan Facebook
  • Kongsikan entri “Win RM100,000 Cash from DealMates.com” di Facebook anda.
  • Isikan data beribadi nama dan no hp untuk pengesahan pemenang
  • Paling best anda juga layak untuk menang RM100ribu setelah melakukan semua di atas.
Jadi jangan tangguh lagi jom klik link ini DEALMATES untuk support kawan kita menang RM100k yang dah janji nak sponsor Myvi 1.5 Extreme. Bayangkan drive PERODUA Myvi Extreme di lebuhraya Utara Selatan mesti boleh pulun cecah 180km/jam. Blogger Ariffshah pun join contest ini jadi kenapa tidak kita.
Ranking terkini : No 3 (Mari kita ramai-ramai bantu supaya jadi No 1) 
Nota : Kepada individu dan syarikat yang nak jadi sponsor contest blog Denaihati sila klik “Sponsor Contest Besar Denaihati“.

Monday, October 3, 2011

RM0 FOR A CHANCE TO WIN RM100,000 CASH FROM DealMates.com...Hurry! Don't Miss it!


Highlights of the prizes

·         1st prize of RM100,000,
·         2nd prize of RM10,000
·         Top Referrer prize of RM5,000

Only 3 simple steps to enter:

2. Click ‘Enter Now' for FREE
3. Share the deal by clicking 'Post to Facebook' and let them know your contact if you're the lucky winner.

Refer Friends and Win RM5,000 Cash!

Did you know that you can get additional certificates (for higher chance of winning RM100K?) All you have to do is refer your friends. Just:
1. Log in to your DealMates account
2. Click 'Share' on this deal page and choose to share via Facebook, Twitter or email 
3. Get friends who have not registered with DealMates before to click on your shared link
4. Your friend must register an account with DealMates and enter the RM100K Buzz Deal™
5. Refer as many friends as you can to become our Top Referrer and win RM5,000 cash!